دستور پخت کینوای ادویه دار با پنیر فتا و بادام - غذای بدون گلوتن | پزشکی

ناشر : دانلود آهنگ شاد

دستور پخت کینوای ادویه دار با پنیر فتا و بادام - غذای بدون گلوتن | پزشکی


مصرف کینوا قادراست یک سالاد بدون گلوتن عالی در اختیار شما قرار دهد.

همینطور بخوانید : خاصیت ها کینوا

  • وقت مهیا سازی: ۱۰ دقیقه
  • وقت پخت: ۱۵ دقیقه
  • برای ۴ نفر

اهمیت غذا‌ای:

  • ۴۰۴ کیلوکالری
  • ۱۹ گرم چربی
  • ۴۴ گرم کربوهیدرات
  • ۱ گرم فیبر
  • ۱۷ گرم پروتئین

مواد لازم:

  • یک قاشق خوراکی خوری روغن زیتون
  • یک قاشق چایخوری گشنیز
  • یک دوم قاشق چایخوری زردچوبه
  • ۳۰۰ گرم کینوا
  • ۵۰ گرم بادام
  • ۱۰۰ گرم پنیر فتا
  • جعفری خرد شده
  • آب نصف لیموی تازه

طرز تهیه:

۱.روغن را در یک ظرف بزرگ داغ نمایید. ادویه را به آن بیفزایید. سپس به مدت یک دقیقه حرارت دهید. کینوا را به ظرف اضافه نمایید. ۶۰۰ میلی گرم آب جوش به ظرف اضافه نمایید و اجازه دهید به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه بپزد.سپس اجازه دهید ترکیب سرد شود و آن را روی مواد باقی مانده بریزید.به صورت گرم یا سرد سرو نمایید.